Studiecirkel: Laga hållbar mat

Vad innebär egentligen hållbar mat? Måste den vara vegetarisk? Är närodlat bättre än importerat ekologiskt? Måste det vara så dyrt med bra och näringsrik mat?

Om detta är något du går och grubblar över, kanske du vill delta i vårens studiecirkel om hållbar mat.

Vi träffas vid fyra tillfällen, lagar mat tillsammans och resonerar kring begreppet hållbarhet ur olika perspektiv.

järngryta sedd uppifrån, fylld med färgglada grönsaker.

 

Plats: Kristinagården, Östra Storgatan 43, Jönköping

Datum: 20 februari, 5 mars, 19 mars och 2 april.

Tid: 17.30 – 20.30

Kostnad: 200:- för alla fyra tillfällena

Välkommen med din anmälan till jonkoping@naturskyddsforeningen.se. 

Medlemmar i Naturskyddsföreningen har förtur.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.